TUR
ÜNİVERSİTEMİZ MİLLİ ÖDEME SİSTEMİ TROY’A GEÇİYOR

Kurumumuz personellerinin milli ödeme sistemi olan TROY özellikli debit (maaş hesabı) kartlarının basımı için Halk Bankası nezdinde gerekli girişimler gerçekleştirilmiş olup yeni kartlar basımını müteakip banka tarafından dağıtılacaktır.

Kredi kartı için bireysel başvuru ve onay gerektiğinden TROY özellikli kredi kartı almak isteyen personellerimiz SMS yoluyla veya Mobil/İnternet bankacılığı aracılığıyla Halk Bankasına başvurabilirler.

*SMS ile başvuru yapılabilmesi için aşağıdaki akış izlenmelidir.

Başvuru yapmak için PARAFTROY aralarında bir boşluk bırakarak TCKN GELİR TALEP EDİLEN LİMİT bilgilerinin 3452 ‘ye SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Örnek SMS Metni : PARAFTROY 12345678900 20000 10000

SMS başvurusuna istinaden; müşteri sesli yanıt sisteminden aranarak başvuru süreci ilerletilecektir.

*Mobil/İnternet Bankacılığı ile başvuru yapılabilmesi için aşağıdaki akış izlenmelidir.

Halk bankası Mobil veya İnternet Bankacılığına giriş yapılır.

KART Menüsü altında > Başvurular > Kredi Kartı Başvuru bölümünde istenen bilgiler doldurulduktan sonra “Kredi Kartı Türü” olarak “Paraf Troy” seçilip DEVAM butonu ile devam edilerek bilgiler kontrol edildikten sonra ONAYLA butonuna basılması gerekmektedir.

PARAF TROY’UN ŞUAN AKTİF OLAN KAMPANYASI VE AVANTAJLARI

• 15 Aralık'a kadar başvurulan ve onaylanan Paraf Troy'unuz ile 15 Ocak 2024 tarihine kadar tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişinize 400 TL ParafPara verilecektir.

• Kampanya sadece ilk defa Paraf TROY bireysel kredi kartlarına yapılan başvurular içindir.

• Paraf TROY ile taksit uygulanabilir sektörlerde yapılacak 150 TL ve 30.000 TL arası peşin işlemler ücretsiz 6 taksite bölünebilecektir.

• Paraf TROY ile cumartesi günleri yurt içinde tüm restoranlarda, harcamanızın %10’u, toplamda 40 TL'ye kadar indirim fırsatından yararlanabilirsiniz.

• Paraf TROY ile Paraf üyesi marketlerde Paraf POS’ larından yapacağınız 250 TL ve üzeri peşin harcamalarınıza tek seferde maksimum 9,99 TL, ayda maksimum 80 TL indirim kazanabilirsiniz.

• Paraf TROY ile ayda bir defa sizin seçeceğiniz bir günde ister %5 indirim, ister artı 4 taksit, ister 2 ay erteleme, isterseniz 5 kat ParafPara kazanma fırsatından yararlanabilirsiniz.

• Kampanyaya 1 Kasım – 15 Aralık 2023 tarihleri arasında ilk defa yapılan Paraf TROY başvuruları dahildir.

• 1 Kasım 2023 tarihinden önce bireysel Paraf Troy kredi kartı sahibi olan müşteriler ve bu tarihten önce başvuru yapmış olanlar kampanyadan yararlanamayacaktır.

• Kampanya yalnızca ilk defa Paraf Troy karta başvuran müşterileri kapsamaktadır.

• Kampanya kapsamında Paraf TROY kredi kartına başvuran müşterilerin 15 Ocak 2024 tarihine kadar yurt içinde yapacakları 400 TL ve üzeri alışverişe 400 TL ParafPara verilecektir.

• Kampanyaya sadece yeni basılan Paraf TROY kredi karti ile yapılan harcamalar dahil olup, bir müşteri en fazla 400 TL ParafPara kazanabilir.

• Kazanılan ParafParalar yeni basılan Paraf TROY kredi kartına 20 Ocak 2023 tarihinde yüklenecek olup, 20 Ocak – 20 Şubat 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Kullanılmayan ParafParalar 21 Şubat 2024 tarihinde geri alınacaktır.

• ParafPara kullanılarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri, farklı kredi kartları ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

• Kazanılan ParafParanın yüklenebilmesi için belirtilen tarihte, ödül yansıtılacak Paraf TROY kartın açık olması gerekmektedir.

22 Kasım 2023 Çarşamba